Бердичів

міська рада

Засідання виконавчого комітету

Placeholders_1

­­­31 серпня 2021 року о 10.00  год. в актовій залі приміщення виконкому (пл. Центральна,1, ІІ поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

На розгляд виносяться наступні проекти рішень виконавчого комітету:

  1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2021 року.
  2. Про затвердження мережі закладів освіти Бердичівської міської територіальної громади, контингенту учнів та штатів працівників на 2021/2022 навчальний рік.
  3. Про внесення змін у додаток до рішення виконавчого комітету від 12.12.2013 №515 «Про затвердження списків для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування».
  4. Про склад адміністративної комісії.
  5. Про затвердження нового складу постійно діючої міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті міської ради з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення та/або постачання гарячої води.
  6. Про затвердження послуги з патронату над дитиною на території Бердичівської міської територіальної громади.
  7. Про затвердження Порядку відшкодування пільг особам з інвалідністю І та ІІ групи (по зору), громадянам, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Бердичева», «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» та особам, які досягли сторічного віку та Порядку відшкодування витрат на поховання громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Бердичева» та «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади».
  8. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств житлово-комунального господарства Бердичівської міської ради.
  9.  Про надання дозволу на встановлення обладнання дитячого майданчика.
  10.  Про схвалення прогнозу бюджету Бердичівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  11.  Про затвердження Положення про оплату праці, Порядок оцінювання роботи та преміювання керівників комунальних підприємств.
  12.  Про організацію харчування дітей у закладах освіти Бердичівської міської територіальної громади.
  13.  Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Бердичівської міської територіальної громади.
  14.  Про надання дозволу на списання майна.
  15.  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердичівської міської ради від 28.12.2011 року №695 «Про передачу в господарське відання об’єктів комунальної власності».
  16.  Про продовження дозволів на розміщення зовнішньої реклами суб’єктам господарювання.
  17.  Про затвердження «Положення про порядок оплати та надання пільг з оплати та навчання у мистецьких школах Бердичівської міської територіальної громади: Бердичівській музичній школі, Бердичівській художній школі».
  18.  Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
  19.  Про дозвіл на приватизацію квартири.
  20.  Про затвердження нового складу призовної комісії з проведення в жовтні-грудні 2021 року призову громадян 1994-2003 років народження на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших державних військових формувань.
  21. Про продовження карантину до 01 жовтня 2021 року.
  22. Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України»

Загальний відділ