Бердичів

міська рада

За піратськими скарбами до «Казки»!

0001

Літо – радісна пора для маленьких вихованців ЗДО № 28 «Казка». Саме влітку є чудова можливість отримати заряд здоров’я та позитиву на увесь рік. Це час для реалізації мрій, цікавих ігор та появи нових друзів. З веселощами та розвагами, а головне – з користю отримують нові яскраві враження вихованці «Казки».   

      Під час квест-розваги «Скарби піратів» діти познайомилися з Піратом Джоном та разом із  Русалонькою відшукали скарби Карибського моря. Дітвора з усіх груп перетворювалася на справжніх морських мешканців: медуз, крабів, морських коників, черепах, дельфінів, акул. Потрапивши до справжнього  морського царства Русалоньки, маленькі «казкарі» виконували квест-завдання, аби отримати частинку карти піратів – грали з водою, піском, мильними бульбашками, мушлями, конструктором LEGO. Розвеселити Русалоньку та відшукати скарби допомагали веселі рухливі ігри, спортивні естафети, пісні про літечко та справжніх друзів.

     Спритні та захоплені грою діти, отримавши усі частини карти, склали піратську мапу та за знайденим маршрутом разом із Русалонькою відшукали скарби піратів.

       Захоплені новими пригодами малята подякували головній героїні дійства за можливість погостювати в її чарівному світі. Кажуть, що відтепер із нетерпінням чекатимуть на нові пригоди у «Казці».

Управління освіти і науки Бердичівської міської ради