Бердичів

міська рада

Здоров’ям мешканців Скраглівки опікуватиметься нова сімейна лікарка

1

Скраглівка віднині має нову сімейну лікарку: із призначенням на посаду керівниці амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 7 Бердичівської міської ради Анастасію Длугаш привітав голова міської територіальної громади Сергій Орлюк.

Професію медика Анастасія осягала у Вінницькому національному медичному університеті ім. Пирогова. Навчання закінчила у 2019-му, останні два роки проходила інтернатуру у бердичівському Центрі  первинної медико-санітарної допомоги. Робота у ЦПМСД збіглася з наступом пандемії коронавірусу, так що досвіду лікування у тому числі й ковідних хворих у новопризначеного головного медика Скраглівки вистачає.

Одним лише врученням квітів та напутніми словами спілкування не обмежилося: Сергія Орлюка цікавило бачення молодої спеціалістки своєї подальшої діяльності в амбулаторії. Міська влада, зазначив окремо, намагатиметься всіляко сприяти успішній роботі закладу. У свою чергу, Анастасія Длугаш запевнила, що першочерговим завданням для неї стоятиме надання кваліфікованих та якісних медичних послуг.