Бердичів

міська рада

Команда «S.W.S.» стала переможницею ХІ Кубка м. Бердичева з міні-футболу на призи міського голови Сергія Орлюка

IMG_20210822_141322

Фінальним двобоєм між командами «Адреналін» та «S.W.S.» завершилися ігри у рамках ХІ Кубка м. Бердичева з міні-футболу на призи міського голови Сергія Орлюка. Починаючи з 30 липня, десять команд боролися за головний приз. До півфінальних поєдинків дійшли «Адреналін», «S.W.S.», ФК «Кармель» та «Дніпровуд».

У серії пенальті довелося з’ясовувати стосунки «Адреналіну» та «Кармелю» (основний час закінчився нічиєю 2:2). Міцніші нерви та точніші удари виявилися у перших. Щодо другої пари, то «південно-західні» перемогли «Дніпровуд» з мінімальною перевагою – 2:1.

Фінал… Здавалося, три голи без відповіді у виконанні фанів ФК «Бердичів» – стовідсоткова заявка на перемогу у головній грі. Однак, сплеск «Адреналіну», таки, вилився у достойну відповідь. Спочатку розрив у рахунку просто зменшився, а далі й того більше – став нічийним 3:3.  Втім, «S.W.S.» не склало особливих труднощів довести свою перевагу: ще два м’ячі довелося витягувати з сітки воріт голкіперові суперника. 5:3 і «південно-західні» досягли вищої сходинки п’єдесталу пошани, на крок від якої зупинялися протягом кількох останніх років. Тож у підсумку місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда «S.W.S»;

ІІ місце – команда «Адреналін»;

ІІІ місце розділили між собою ФК «Кармель» і «Дніпровуд».

Беручи участь у Кубку, команди підтримують традицію, без якої Бердичів – не Бердичів, зазначив у своєму виступу міський голова Сергій Орлюк, вони підтримують славу міста як міста футбольного. Футбол – особлива гра, продовжив міський голова: у ній важливі власна майстерність, загальний командний клас, злагодженість, відчуття м’яча, відчуття партнерів по команді, відчуття підтримки. Так, звісно, перемога у футболі – чи не понад усе, але все одно на першому місці – прагнення грати, любов до м’яча. Сергієві Орлюку хотілося б, аби свої перші 50 ці хлопці й чоловіки зустрічали так, як роблять це ветерани «гри мільйонів» – на футбольному полі, у колі друзів.

Привітав призерів та переможців Кубка й зірка українського і радянського футболу, колишній гравець київського «Динамо», «Дніпра», «Чорноморця», львівських «Карпат», екс-головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець. Цими днями він – у Бердичеві і мав змогу поспостерігати за місцевим футболом: враження хороші, футболісти показують класну гру.

Із рук Сергія Орлюка команди отримали Дипломи Бердичівської міської ради та грошові винагороди. Окрім того, вже традиційно, організатори відзначили кращих гравців у кожній з команд. У ФК «Кармель» кращим було визнано Дмитра Подгорчука, у «Дніпровуді» – Олександра Гончарука. Кращим гравцем у команді «Адреналін» став Роман Гаджиєв, а кращим у команді-переможниці – Андрій Романюк.     

Останні новини