Бердичів

міська рада

Офіційне відкриття клубу ММА «King Mount»: тут робитимуть сильнішими тіло й дух

IMG_20210818_165922

На цьому просторі поважають силу тіла й силу духу, тут вчать гідності, вмінню постояти за себе, захищати слабших та давати урок тим, хто вважає, що йому у цьому житті дозволено все. У цих стінах не стомлюються дякувати Господові за те, що мають, у тому числі – за численних друзів. Власне, якби не Боже благословення і не десятки багаторічних, перевірених часом, товаришів, вони б, можливо, і не відкрилися… Власне, мабуть, тому відкриття їхнього клубу нагадувало зібрання однодумців, закоханих у спорт, зустріч старих добрих друзів – дорослих і ще зовсім юних…

Відтепер вони відкриті офіційно і мають свій власний «штаб» та місце для тренувань на вул. Ватутіна, 14 – спортивний клуб змішаних єдиноборств «King Mount». Про це гостям та запрошеним оголосив Володимир Гурський. Він разом із колегою Ернестом Мардоянцем прищеплюватимуть тут маленьким та юним бердичівлянам любов до ММА, вчитимуть тих азам змішаних бойових мистецтв, робитимуть з дітвори та підлітків особистостей, в яких міць тіла не поступатиметься міці духовній.

Близько 10 місяців тривало перетворення одного з поверхів будівлі на Ватутіна на клубний простір. Допомагали Володимиру Гурському мало не всім світом, благо друзів у нього – ледь не весь Бердичів. Тренер не шкодував добрих слів на адресу помічників. Одне з того, про що мріє, зізнався, аби «тигренята», котрі усіяли килим, утворили таку саму міцну спільноту, яку колись утворили він та його друзі й колеги.

Володимир Гурський та його дітище – яскравий приклад того, як людина, натхнення своєю справою, змінює світ на краще, зазначив у своєму виступі Бердичівський міський голова. Він не скиглив і не нарікав на державу й усіх навколо, мовляв, не дають грошей – він брався і робив. І результату можуть позаздрити навіть деякі навчальні заклади. А кількість присутніх на відкритті, на думку Сергія Орлюка, як ніщо інше доводить одну просту річ: можна знаходитися не в центрі міста і до тебе підуть. Ідуть бо не на умови і не «в центри» – ідуть на вчителів.