Бердичів

міська рада

Підсумки спортивного тижня: від футбольних пристрастей до «срібного» стрибка у висоту

Спорт

Бердичів знову заявив про себе як про місто, славне своїми стрибунами у висоту. Цього разу до скарбниці його спортивних успіхів додалося «срібло» юнацького чемпіонату Асоціації балканських федерацій легкої атлетики (ABAF). Загалом із Балкан Україна привезла сім медалей, три з яких – золоті. У стрибках у висоту володарем почесного ІІ місця став бердичівлянин Володимир Савіцький. «Срібло» вихованцеві тренера Сергія Шеремета принесли підкорені 2,08 м. Бердичівська громада вітає земляка з перемогою!

Нагадаємо: Володимир Савіцький потрапив до числа 6-ти спортсменів, яким призначено стипендії Бердичівської міської ради.

Тим часом у Бердичеві триває відкрита першість міста з футболу. Участь у ній беруть 6 команд. Днями відбулися чергові ігри у рамках першості. Так 12-го серпня «Адреналін» розгромив «Агросем» із рахунком 5:1. 15 серпня на «Шкірянику» відбулося два поєдинки: із рахунком 4:2 ДЮСШ (м. Бердичів) переміг «Цукровик» із Червоного, з аналогічним 4:2 «Спарта» взяла верх над «Агросемом».

Наразі до трійки лідерів чемпіонату входять «Адреналін», ДЮСШ та «Колос» (Махнівка).

Іще однією футбольною подією відзначився минулий тиждень: за результатами двох зустрічей з коростенським «Малом», ФК «Бердичів» вийшов до фіналу Кубка Житомирщини пам’яті Героїв Небесної сотні. Гра за головний приз відбудеться у Житомирі 25 серпня: суперником наших земляків виступить ФК «Полісся» (Ставки). Вболіваймо за своїх!