Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк привітав учасників 2-ї Світової Павла Сухоставського та Петра Маматова з Днем Незалежності України

изображение_viber_2021-08-24_11-43-27-253-1

Із Днем Незалежності України привітали Бердичівський міський голова Сергій Орлюк і депутати міської ради Павла Сухоставського та Петра Маматова. Обох можна сміливо вважати почесними старійшинами бердичівської громади: Почесний громадянин м. Бердичева Павло Сухоставський відсвяткував свій 101-й день народження, Петру Маматову має виповнитися 95.

Свято Незалежності обидва вважають рідним та близьким серцю: у часи 2-ї Світової Павло Антонович та Петро Павлович визволяли від нацистських окупантів територію колишнього Союзу, рідну Україну й сусідню Європу. Били гітлерівців, відбудовували країну, вкладали всіх себе у роботу. Обидва й досі чи не найголовнішою людською якістю називають відповідальність. І зичать землякам та всій Україні переможного миру.

Життєва мудрість – це те, чому немає ціни, і нинішньому поколінню є що почерпнути у Павла Сухоставського та Петра Маматова, вважає Сергій Орлюк. Міський голова побажав старійшинам багатьох літ життя у здоров’ї, любові рідних, у благополуччі й Божій ласці. Повагу від громади вже зароблено, і в їхньому випадку вона є категорією вічною.  

Останні новини