Бердичів

міська рада

У Бердичеві розіграли волейбольний Кубок міста

IMG_20210828_113936

У фізкультурно-оздоровчому комплексі відбулися ігри у рамках Кубка Бердичева з волейболу, приуроченого до 30-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України.

За активну участь у змаганнях подякував гравцям і вболівальникам Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. Міська влада, зазначив, завжди підтримуватиме молодь в її прагненні займатися спортом, ставити рекорди і досягати вершин.

Із важливою спортивною подією учасників змагань поздоровили народний депутат України Богдан Кицак, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма та секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда. Виступаючи перед командами, вони побажали учасникам змагань гарної гри та достойної перемоги, а також висловили сподівання, що незабаром у міській ДЮСШ відкриється спеціалізоване волейбольне відділення, що має стати значним внеском у розвиток спорту на Бердичівщині.

У завзятій боротьбі за звання володаря Кубка зійшлися чотири команди: житомирський “Біоресурс” та бердичівляни – СК “Бердичів”, ВК “Лідер” та ВК “Майстер”. За результатами змагань, перемогу у Кубку вибороли гості з Житомира. Почесні ІІ та ІІІ місця здобули, відповідно, волейболісти “Лідера” та СК “Бердичів”.