Бердичів

міська рада

Шановні роботодавці Бердичівської міської територіальної громади!

Важливо_інформація

Управління економічного розвитку наголошує, що одним з пріоритетних напрямів роботи робочої групи з питань легалізації та зайнятості населення у напрямку наповнення місцевого бюджету залишається боротьба з нелегальною трудовою зайнятістю та виплатою заробітної плати «в конвертах», з якої не сплачуються податок на доходи фізичних осіб та єдиний соціальний внесок.

Наразі не припиняється консультування та роз’яснювання вимог чинного законодавства про працю серед представників суб’єктів господарювання розташованих на території міста.

Спілкування з роботодавцями та найманими працівниками ще раз підтвердило необхідність проведення роз’яснювальної роботи стосовно детінізації зайнятості населення, зокрема у сфері торгівлі, організації харчування, послуг перукарень тощо.

Висловлюємо вдячність тим роботодавцям, хто з розумінням  ставиться до нашої роботи та захищає права своїх працівників.

Шановні суб’єкти господарювання Бердичівської міської територіальної громади! Закликаємо Вас відмовитись від використання праці найманих працівників без оформлення трудових відносин, адже отримання заробітної плати «в конвертах» негативно впливає на стаж роботи та пенсію, яку працівники отримають в майбутньому.

Відділ з питань праці та соціально-трудових відносин

Останні новини