Бердичів

міська рада

“Відкритими уроками футболу” відзначили у Бердичеві День фізичної культури і спорту

photo_2021-09-13_10-16-09_result-1

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України на Центральному стадіоні Бердичева відбувся масштабний фестиваль чемпіонів “Відкриті уроки футболу” під керівництвом директорів бердичівських ДЮСШ Олександра Подгорчука та Олега Лавренова. Участь у спортивно-масовому заході взяли близько 200 дітей із 14 навчальних закладів.

Свято розпочалося почесним парадом і продовжилося на 12 тематичних локаціях, де на юних спортсменів чекали заняття з тренерами, рухливі ігри та фізичні вправи. Завдяки спонсорам фестивалю – ТОВ “Бердичівський хлібозавод” та ТОВ “Бердичівський пивоварний завод” – всі учасники одержали колективні та індивідуальні відзнаки: пам’ятні призи та спортивний інвентар.

Грамотами, подяками й подарунками від Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету були нагороджені тренери, вчителі фізкультури, викладачі ДЮСШ та колективи місцевих закладів спортивного профілю – за вагомий внесок у розвиток спорту, впровадження у навчально-виховний процес сучасних підходів, залучення жителів громади до здорового способу життя.

Цінний подарунок від міського голови Сергія Орлюка отримав заслужений тренер України, старший тренер-викладач відділення легкої атлетики Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Ігор Лонський.

Сергій Орлюк подякував усім викладачам спортивних навчальних закладів за гідне виховання молоді, за те, що зі звичайних дітлахів вони роблять справжніх чемпіонів. Міська влада, запевнив, і надалі дбатиме про здоров’я громади та всіляко підтримуватиме розвиток спорту у Бердичеві.

Останні новини