Бердичів

міська рада

Міський голова привітав газовиків із професійним святом

1

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості поздоровив колектив Бердичівського відділення АТ «Житомиргаз» Сергій Орлюк. Основний показник якісної і відповідальної роботи газовиків – це її непомітність для сторонніх очей, зазначив міський голова. Усім, хто відповідає за доставку блакитного палива в оселі бердичівлян, побажав міцного здоров’я, добробуту, миру та безаварійних ситуацій. А найкращих – контролерку газового господарства Валентину Самсонюк та електрозварника Валентина Лисюка – нагородив Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету. Також з нагоди професійного свята почесне звання «Ветеран АТ «Житомиргаз» отримав слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів Олександр Скорбатюк.

На зустрічі з Сергієм Орлюком газовики обговорили досягнення, проблеми та перспективи галузі. Пріоритетні напрямки роботи місцевого відділення окреслив керівник Віктор Мосійчук. Серед них – залучення інвестицій, покращення виробничих показників, поліпшення процесу обслуговування клієнтів, зменшення виробничо-технологічних втрат.

Відмову містян від безкоштовних облікових приладів газу начальник відділення назвав однією із найбільших проблем підприємства. Разом із тим порадив бердичівлянам не зволікати, адже програма, що передбачає встановлення безоплатних лічильників і розповсюджується на тих абонентів, які користуються однією газовою плитою, триватиме лише до 1 січня 2023 року. Після її завершення таку послугу можна бути отримати лише на платній основі. У планах підприємства на майбутнє  – комплексний редизайн систем газопостачання – газорозподільних станцій та газорегуляторних пунктів.