Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк привітав пацієнтів обласної дитячої лікарні зі святом Переможця

IMG_20210910_145115_result

У Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні відзначили свято Переможця, присвячене маленьким пацієнтам, які здолали онкологічні захворювання. З цієї нагоди медичний заклад відвідав голова Бердичівської міської територіальної громади Сергій Орлюк та передав на потреби лікарні благодійну допомогу – памперси від мережі магазинів «ТриДе» та її керівника Юрія Халандирьова.

Дітей, котрі зуміли подужати хворобу, та їхніх батьків міський голова вважає справжніми переможцями, адже, на його думку, на відміну від інших захворювань, рак не лікують, а перемагають. За самовіддану працю, щоденну боротьбу з важким недугом і врятовані життя Сергій Орлюк подякував медичним працівникам та побажав усім присутнім міцного здоров’я, позитивних емоцій, віри у власні сили та стійкості духу.

Міська влада Бердичева намагається не залишати маленьких та юних мешканців територіальної громади наодинці з хворобою, зазначає Людмила Свобода – голова благодійної організації «Разом до життя», в якій опікуються онкохворими дітьми. З її слів, така підтримка надає пацієнтам та їхнім сім’ям рішучості й наснаги, не дозволяє опускати руки, надихає на перемогу.

Свято Переможця стане додатковим стимулом для тих, хто нині бореться з недугом у стінах лікарні, переконана завідувачка відділення онкогематології Людмила Чмут: внутрішня мотивація пацієнтів є однією із найважливіших передумов для одужання.

Останні новини