Бердичів

міська рада

У Всеукраїнському турнірі з футболу пам’яті Анатолія Пузача перемогла вінницька “Нива”

Puzach_1

На Центральному стадіоні пройшов Всеукраїнський футбольний турнір пам’яті заслуженого тренера СРСР та України Анатолія Пузача серед юнаків 2007 року народження. Участь у ньому взяли чотири команди: бердичівські “ДЮСШ-БЛІСП” і “ДЮСШ-2008”, вінницька “Нива” та “ДЮСШ-АІК” з Чуднова.

Згідно регламенту змагань, суперники сходилися у спортивних поєдинках за коловою системою. Переможцями турніру за результатами зіграних матчів було визнано футболістів з Вінниці. Друге місце здобули спортсмени із “ДЮСШ-БЛІСП” (тренери –Анатолій Гуменюк та Віктор Красовський). Бронзовим призером змагань стала команда “ДЮСШ-АІК”. Наймолодші учасники – футболісти “ДЮСШ-2008”, яких тренує Юрій Свірський – посіли почесну четверту сходинку.

Нагороджували юних спортсменів грамотами, медалями та призами від Житомирської обласної Федерації футболу та Бердичівської міської ради. За рішенням організаційного комітету, було відзначено найкращих гравців у кожній команді: Антона Максимчука – з “Ниви”, Андрія Вінера – із “ДЮСШ-БЛІСП”, Максима Кравчука – з “ДЮСШ-АІК” та Кирила Губанова – із “ДЮСШ-2008”. Найкращими гравцем та воротарем турніру, відповідно, стали бердичівлянин Тимофій Тарасюк та вінничанин Альберт Мацюк.

Великих здобутків та подальших перемог побажала учасникам змагань начальниця відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради Лілія Березовенко. Позитивними враженнями від турніру поділилися Почесний громадянин міста Бердичева, друг Анатолія Пузача, Леонід Копитко та головний суддя, голова Бердичівської міської федерації футболу Олександр Подгорчук. Гарна ігрова техніка юнаків, з їхніх слів, свідчить про велике майбутнє українського спорту.

Останні новини