Бердичів

міська рада

Мистецькі школи Бердичева відзначили свої професійні свята

1

Посвятою у першокласники майже 70 маленьких бердичівлян відзначили День музики та День художника мистецькі навчальні заклади бердичівської громади. Музика й живопис завжди йдуть пліч-о-пліч та наповнюють людські душі почуттям прекрасного, зазначила директорка музичної школи Інна Бузі, а першачки, які тільки розпочали свій творчий шлях, переконана, у майбутньому стануть справжніми майстрами своєї справи, матимуть особливий світогляд та естетичний смак.

На думку міського голови Сергія Орлюка, мистецтво – це духовний скарб людства, тож педагоги, які навчають дітей тонко сприймати навколишній світ та передавати свої почуття за допомогою творчості, мають справжній дар від Бога. За високий професіоналізм і наставництво, багаторічну сумлінну творчу працю, значний внесок у виховання молоді Сергій Орлюк нагородив викладачів обох шкіл Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.

Міцного здоров’я, невичерпного натхнення, довгих років життя та великої кількості створених шедеврів побажали учнівському і педагогічному колективам мистецьких закладів депутатка Житомирської обласної ради Алла Мусевич та секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда.

Усі присутні мали можливість ознайомитися з творчістю музичної та художньої шкіл: відвідати арт-виставку та переглянути святковий концерт.