Бердичів

міська рада

Старт опалювального сезону у Бердичеві заплановано на 19 жовтня: 13 позачергова сесія міськради

IMG_20211013_100125

Про стан готовності до опалювального сезону-2021-2022 доповів присутнім на 13- позачерговій сесії директор КП «Бердичівтеплоенерго» Сергій Приймак. Доповідав у контексті розгляду проєкту рішення про виділення підприємству 1,7 млн. грн. на погашення різниці у тарифах. До зими теплоенергетики почали готуватися ще влітку, інформував: було проведено ремонт котлів в усіх 14-ти котельнях, частково замінили аварійні ділянки трас, виявлені минулого сезону. Паралельно працювали над реалізацією енергоефективного проєкту з НЕФКО. У рамках останнього обладнання поставлено у повному обсязі, монтажні роботи, зі слів Сергія Приймака, будуть повністю виконані до кінця наступного місяця. Щодо подачі тепла, зазначив керівник Теплоенерго, то 18 жовтня викликають операторів котелень, і 19-го жовтня котельні мають запустити.

З-поміж іншого, депутати затвердили зміни до місцевої Програми розвитку ЖКГ та благоустрою, а також до бюджету бердичівської громади на 2021 рік. Один із проєктів, винесених на розгляд народних обранців, стосувався передачі земельних ділянок у постійне користування: мова йшла про ділянки для будівництва й обслуговування будівель закладів освіти, розташовані на Червоній,57, Червоній, 16, Низгірецькій, 117 та Вінницькій, 21.

Затвердили депутати і висновки про вартість об’єктів приватизації для продажу на електронному аукціоні комунального майна бердичівської громади. За інформацією начальника управління економічного розвитку Михайла Мая, цей етап має стати завершальним у процедурі, що стартувала у червні місяці. Посадовець презентував шість нежитлових будівель і споруд, визначених для продажу, аби можна було ознайомитися з інформацією щодо балансоутримувача, балансової вартості об’єктів та стартовою ціною продажу.    

Останні новини