Бердичів

міська рада

Чемпіонат Житомирщини з футболу ФК «Бердичів» завершив другим

изображение_viber_2021-10-02_18-02-10-473

Добіг фіналу чемпіонат Житомирщини з футболу, і ФК «Бердичів» завершив його в якості володаря «срібного» ІІ місця. Із чотирнадцяти проведених протягом першості матчів наші земляки десять разів виходили переможцями, тричі закінчували зустрічі нічиєю та лише одного разу програли.  

Поборотися за звання переможця чемпіонату-2021 підопічним Ігоря Зеленцова завадила та сама поразка – у передостанньому турі, у себе вдома від «Полісся» (Ставки). Тому в останній у сезоні зустрічі – у Романові з місцевою «Зорею» – боролися за призове місце. Гарячого передсмаку цій грі додавав той факт, що й «Зоря» у разі перемоги над бердичівлянами здобувала собі місце у трійці кращих. Все вирішив один єдиний гол, автором якого став гравець ФК «Бердичів» Олександр Єлісеєв – гол, що приніс нашим футболістам почесне «срібло» чемпіонату. На щабель нижче у ньому опинився коростенський «Мал», ну а перемогу у цьогорічній обласній першості вибороли «полісяни» зі Ставків.

Отже, володарями ІІ місця стали: капітан ФК «Бердичів» Олексій Сінько, воротар Вадим Зорнік, Олександр Грибінник, Денис Павловський, Артем Лозовий, Валентин Ярощук, Олександр Єлісеєв, Вадим Базь, Олександр Яковлєв, Владислав Бондарчук, Віталій Борисевич, Дмитро Вакула, Роман Гаджієв, Олександр Гончарук, Дмитро Швець, Олександр Школьний, Олег Подільник, Андрій Романюк, Ярослав Грабець, Юрій Рибальченко, Руслан Стукал. Голова правління клубу – Дмитро Шкляєв, головний тренер – Ігор Зеленцов, тренери – Ігор Шумило та Володимир Креденцер.

Останні новини