Бердичів

міська рада

У Бердичівській центральній міській лікарні відсутні проблеми із медичним киснем

256634055_975598099834129_473444214501947488_n

У Центральній лікарні міста наразі немає проблем із забезпеченням пацієнтів медичним киснем. Про це повідомила очільниця закладу Лариса Бабікова на 15-ій черговій сесії Бердичівської міської ради у четвер, 18 листопада.

За словами головної лікарки, нещодавно основний постачальник газоподібного кисню – товариство “Лінде Газ Україна” – знову запрацював на повну потужність. А відтак налагодився і процес регулярної та безперебійної доставки препарату до медичного закладу.

Окрім того, зауважила Лариса Бабікова, за останній тиждень кількість споживання медичного кисню хворими скоротилася на чверть – з 2 до 1,5 тонн на добу.

З огляду на часті випадки поширення недостовірних та маніпулятивних відомостей у місцевих засобах масової інформації та соціальних мережах, керівництво КНП “Бердичівська міська лікарня” та виконавчий комітет Бердичівської міської ради звертаються до журналістів та громадських активістів із проханням оприлюднювати тільки перевірену інформацію, отриману з офіційних джерел, а також не створювати паніку серед жителів громади шляхом публікації застарілих або спотворених даних.

Актуальну інформацію щодо стану захворюваності на COVID-19 по Україні та Житомирській області можна отримати із офіційних інтернет-сторінок Міністерства охорони здоров’я України та Житомирської обласної державної адміністрації. Відомості по місту Бердичеву розміщено на офіційних сайтах Бердичівської міської ради та КНП “Бердичівська міська лікарня”.