Бердичів

міська рада

Аграрії бердичівської громади відзначили День працівника сільського господарства

IMG_20211122_102054

Голова Бердичівської міської територіальної громади Сергій Орлюк спільно з головою Громадської ради Олегом Пишняком та старостою сіл Скраглівка й Підгородне Ольгою Мельник привітали місцевих аграріїв з професійним святом.

День сільгосппрацівника близький за духом українській нації, переконаний Сергій Орлюк. Українці, зазначив, мають міцні землеробські традиції, і кожен, хто хоча б раз обробляв землю, знає, що це неодмінно треба робити з любов’ю і натхненням.

Саме про відданість улюбленій справі, наполегливість, дбайливість та хазяйновитість, на думку міського голови, свідчить щоденна і копітка праця колективів ФГ “Віктор Д”, СФГ “Тамерлан” та ТОВ “Кароля”.

Усі вони розташовані на території бердичівської громади та спеціалізуються на вирощуванні зернових і технічних культур, серед яких – пшениця, ячмінь, соя, кукурудза, соняшник тощо. Працівники господарств продемонстрували гостям процес завантаження зерна у сушарку, а також умови його зберігання.

Сергій Орлюк подякував аграріям за терпіння, витримку, дбайливе ставлення до землі, впровадження сучасних технологій та побажав їм подальшої плідної праці та щедрих врожаїв.

Останні новини