Бердичів

міська рада

Депутати завершили підготовку до чергової сесії Бердичівської міської ради

252024990_973131140080825_3578009099738168582_n

Постійні депутатські комісії закінчили роботу з підготовки до проведення 15 сесії Бердичівської міської ради. 9-го листопада відбулися засідання комісій з питань регламенту, правопорядку, депутатської етики, антикорупційної та інформаційної політики (голова – Віталій Березовенко) і з питань земельних відносин, будівництва та архітектури (голова – Олег Пасічник), 11-го – з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою (заступник голови – Денис Моцний) і з гуманітарних питань (голова – Павло Гайдаманчук), а 12-го – з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (голова – Юрій Ніколаєнко).

Депутати обговорили запланований порядок денний, заслухали доповідачів та запропонували внести до певних проєктів рішень технічні правки. Також шляхом голосування ухвалили рішення щодо винесення кожного окремого питання на сесію.

Сесійне засідання Бердичівської міської ради відбудеться 18 листопада о 10:00. Депутати розглядатимуть понад чотири десятки питань, серед яких – інвестиційна програма ТОВ “КЕС”, приватизація об’єктів комунальної власності, створення територіальних формувань цивільного захисту та КП “Бердичівський комбінат харчування”. Окрім того, на сесії вноситимуть зміни та доповнення до деяких попередніх рішень міської ради та погоджуватимуть кредитний договір і Договір про грант із НЕФКО.