Бердичів

міська рада

Соціальні працівники Бердичева відзначають професійне свято

1-4

Напередодні Дня працівників соціальної сфери Сергій Орлюк привітав фахівців міських соціальних установ із професійним святом.

Професія, що передбачає віддане служіння громаді, почесна і нелегка одночасно, переконаний міський голова. Соціальні працівники, констатував, щоденно зіштовхуються з людським горем, пропускають крізь своє серце сотні життєвих історій, переживають разом зі своїми підопічними всі труднощі та негаразди. Вони не лише доглядають, допомагають, консультують, а, що найголовніше, дають можливість самотнім і знедоленим громадянам відчути підтримку та плече поруч. Саме тому, впевнений Сергій Орлюк, усі, хто обрав для себе соціальний фах, мають унікальне поєднання совісті, виховання, моральних цінностей та загальнолюдських якостей – доброти, милосердя і співчуття.

Міський голова подякував присутнім за їхню копітку та суспільно важливу працю, і побажав міцного здоров’я, залізної витримки, домашнього затишку та душевного спокою.

За високий професіоналізм, відповідальність, почуття обов’язку, самовіддане служіння обраній справі, чуйність і щирість фахівці управління сім’ї та соціального захисту населення, управління пенсійного забезпечення, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, міських Центру зайнятості, Центру надання соціальних послуг та Служби у справах дітей були нагороджені Грамотами від Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.

Останні новини