Бердичів

міська рада

Формування складу молодіжної ради

Pls_info

ПОВІДОМЛЕННЯ (повторно) ПРО ПРОВЕДЕННЯ

УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ

МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ БЕРДИЧІВСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

Згідно розпорядження міського голови від 13.09.2021 за №166, створена ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування молодіжної ради при Бердичівському міському голові.

Виконавчий комітет Бердичівської міської ради оголошує про прийом документів на вступ до складу молодіжної ради при Бердичівському міському голові.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Бердичівської міської територіальної громади (за згодою);

представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою).

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, учнівського та студентського самоврядування. До заяви додаються:

–        прийняте у встановленому порядку рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

–        біографічна довідка делегованого представника із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, учнівського та студентського самоврядування, контактної інформації, досвіду особистої діяльності, участі у проектах, що проводили, обмін досвідом тощо;

–        інформація про надання згоди делегованого представника на обробку персональних даних.

Підставами для відмови в участі в установчих зборах є:

невідповідність поданих документів вимогам Типового положення та положення про Молодіжну раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198;

неусунення невідповідності поданих документів зазначеним вимогам у строк, визначений абзацом тринадцятим пункту 12 Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198;

невідповідність вимогам, установленим пунктом 8  Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198;

недостовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі в установчих зборах;

відмова від участі в установчих зборах шляхом надсилання ініціативній групі офіційного листа за підписом уповноваженої особи керівного органу;

перебування інституту громадянського суспільства, який делегував свого представника для участі в установчих зборах, у процесі припинення.

Заява і документи приймаються з 08 листопада 2021 року до 23 листопада 2021 року  включно в паперовому вигляді за адресою: м. Бердичів, пл.Центральна, 1, (робоче місце №14) та в електронному вигляді на адресу info@berdychiv-rada.gov.ua. Відповідальна особа – Березовенко Лілія Леонтіївна . Контактний телефон 0974430255.

Виконавчий комітет Бердичівської міської ради повідомляє, що  1 грудня  2021 року  о 15:00 в приміщенні виконкому за адресою м. Бердичів, пл.Центральна, 1, відбудуться установчі збори молодіжної ради при Бердичівському міському голові.

Склад

ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Бердичівському міському голові

         1. Петрівська Олена Володимирівна – заступник Бердичівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова ініціативної групи.

         2. Березовенко Лілія Леонтіївна – начальник відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради, секретар ініціативної групи.

         3. Коляда Богдан Олександрович – секретар міської ради, член ініціативної групи.

         4.  Кущук Тетяна Вікторівна – директор публічної бібліотеки з філіями Бердичівської міської територіальної громади, член ініціативної групи.

          5.  Доробалюк Владислав Олександрович – представник молодіжного центру «М-Формація» (за згодою).

          6.  Ільїна Жанна Олексіївна – представник молодіжного центру «М-Формація» (за згодою).  

         7. Горобчук Людмила Леонідівна – представник Бердичівської міської громадської молодіжної організації «Молодь обирає життя» (за згодою).

Останні новини