Бердичів

міська рада

Голова ОСББ і творчиня клубу «Жіночий каприз» Валентина Вронська: «Думаю, у мене вийде згуртувати мешканців»

1-27

Вогнем миру з самого Віфлеєму поділився Бердичівський міський голова з мешканцями ОСББ «Грушевського-22». Подарунок, що його від імені Сергія Орлюка вручив голові об’єднання начальник управління ЖКГ Руслан Квятківський, був приурочений до відкриття у будинку клубу «Жіночий каприз».

Клуб – дітище очільниці ОСББ Валентини Вронської. У керма об’єднання вона стала близько 3-х місяців тому. Очоливши чимале господарство, розповідає, переконалася, що воно потребує такого самого господарського підходу. Почала з підвалу: зуміла організувати збір коштів серед мешканців і замінити ржаві труби. Скликала людей на суботник, аби привести підвал у порядок. Повністю оновили електрику, віконні рами у під’їздах. На черзі – каналізаційна та зливова системи.

З-поміж іншого, Валентина Вронська облаштувала у підвалі кімнату, де могло би збиратися правління ОСББ. А потім виникла ідея використовувати ту, як жіночий клуб – простір, в якому можна було би зібратися у вільний час, почаювати, посидіти з гітарою, почитати вірші тощо.

Понад усе їй хочеться, щоби будинок жив однією великою родиною, ділиться Валентина Вронська. Щоби, коли потрібно, разом братися за роботу, коли час відпочинку – спільно відпочивати. Щоби без заздрощів і ненависті. Так, для цього потрібно згуртувати людей, що саме по собі вже непросто, але у неї це вийде, вірить пані Валентина. Інакше, чого б вона бралася за цю справу.