Бердичів

міська рада

Діти загиблих бердичівлян-учасників АТО/ООС отримали новорічні подарунки

269743091_998479880879284_6150303176137652504_n

Сімнадцятеро дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Сході України, відвідали резиденцію святого Миколая у міському “Музично-драматичному театрі на Європейській” та отримали подарункові набори солодощів від місцевої влади. Гостинці до резиденції передали міський голова Сергій Орлюк, начальниця управління сім’ї та соціального захисту населення Наталія Омельянчук і депутат Бердичівської міської ради Василь Толочко.

У театрі юні гості відразу поринули у світ зимової казки. Святкова атмосфера, весела ведуча та чарівна Фея припали відвідувачам до душі, але найбільше діти чекали на зустріч зі святим, зазначили їхні матері.

Миколай поздоровив присутніх із прийдешніми святами та вручив солодощі кожній дитині. За словами організаторів, діти із задоволенням спілкувалися із чарівником, ділилися з ним своїми мріями та бажаннями, а також розповідали підготовані заздалегідь новорічні вірші. Святковий настрій та своє мистецтво також подарували гостям артисти циркової студії МПК ім. О. Шабельника.

Жителі громади та міська влада, впевнений Сергій Орлюк, повинні огорнути теплом, турботою та любов’ю тих дітей, чиї батьки віддали свої життя за свободу і незалежність України. Новорічні подарунки, переконаний, це ще один спосіб висловити родинам загиблих учасників АТО/ООС свою підтримку і повагу.