Бердичів

міська рада

Почесний бердичівлянин Павло Сухоставський відзначає 102-й день народження

suhostvskiy_20-1

10 грудня 102 роки виповнилося Почесному громадянину м. Бердичева Павлові Сухоставському. Народився він у 1919-му, у багатодітній селянській родині. У 1942-му, закінчивши медичний інститут, став лікарем 3-го рангу.

Павло Сухоставський пройшов багатьма фронтами 2-ї Світової, брав участь у звільненні Радянського Союзу, Румунії, Угорщини, Австрії, завершив війну у Німеччині.

У мирний час обіймав посаду начальника лазарету у Бердичеві, очолював госпіталь у Німеччині, працював у Центральному аероклубі України. Понад 30 років віддав Павло Сухоставський роботі у Бердичівському військовому шпиталі.

За багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, активну участь в житті територіальної громади, у 2010 році Павлу Сухоставському було присвоєно звання «Почесний громадянин м. Бердичева».

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся територіальна громада сердечно вітають Павла Сухоставського з днем народження та зичать життєвих сил, невичерпної енергії, оптимізму, родинного затишку і Божої ласки.

Останні новини