Бердичів

міська рада

Про веб-сайт з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей

Pls_info

Урядовим контактним центром 9 грудня 2021 року створено сайт 1547.ukc.gov.ua  урядової гарячої лінії з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей.

На сайті в режимі онлайн постраждалі від домашнього насильства можуть подати анонімну скаргу про правопорушення. Для цього потрібно коротко сформувати інформацію про правопорушення для правоохоронних органів, а також відстежити чинний статус і хід розгляду звернення за номером повідомлення в особистому кабінеті.

На сайті можна отримати ключову інформацію про домашнє насильство, зокрема щодо алгоритму протидії. Також доступна інтерактивна карта, що дозволяє отримати інформацію про кількість звернень, переданих до органів виконавчої влади, та кількість наданих консультацій жертвам домашнього насильства.

Нагадаємо, Урядова «гаряча лінія» 1547 працює цілодобово. Інформаційні, психологічні та юридичні консультації надаються безкоштовно та конфіденційно.

Управління сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради

Останні новини