Бердичів

міська рада

Підрозділи ССО приймали вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

IMG_20211206_105749

У військових частинах А 1182 та А 2772 відбулися урочистості, присвячені Дню Збройних Сил України. Військовослужбовців Сил спеціальних операцій із професійним святом привітали перший заступник міського голови Артем Азізов, депутатка Житомирської обласної ради Алла Мусевич, керівники районної влади та місцеві депутати.

Процес становлення українського війська, зазначив Артем Азізов, відбувався разом зі становленням української державності, народ і армія пліч-о-пліч переживали різні часи – від занепаду до відродження. Нині суспільство, підкреслив, чітко усвідомило, наскільки велике значення для збереження незалежності та територіальної цілісності України мають сучасні, потужні, обороноздатні Збройні Сили. Солдати і офіцери ССО, переконаний перший заступник, це – справжня військова еліта, гарант недоторканності кордонів держави та безпеки її громадян.

Міцного здоров’я і мирного неба – простих речей, цінність яких сьогодні важко переоцінити, – побажав Артем Азізов спецпризначенцям та подякував їм за мужність і вірність обов’язку.

За словами Алли Мусевич, наразі українська армія досягла високого професійного рівня та може дати відсіч будь-якому ворогу. Наймолодшою і найсучаснішою складовою вітчизняних Збройних Сил, наголосила народна обраниця, є Сили спеціальних операцій, які здатні швидко й ефективно виконувати бойові завдання та боронять Україну за покликом серця. Саме завдяки таким воїнам, впевнена Алла Мусевич, наша держава була, є і завжди буде.

За успіхи і високі показники в бойовій підготовці, зміцнення військової дисципліни, зразкове виконання службових обов’язків, старанність та розумну ініціативу військовослужбовці були нагороджені Грамотами і відзнаками Міністерства оборони України, Житомирської обласної, Бердичівської районної та Бердичівської міської рад.

Усіх, хто стоїть у строю та несе почесну службу, командири військових частин називають справжніми козаками. На жаль, констатують, за останні роки Збройні Сили понесли великі втрати, однак спецпризначенці пам’ятають своїх побратимів та шанують їхній подвиг. А ще, запевняють, кожен полеглий за Україну солдат додає їм тієї справжньої злості, яка необхідна для перемоги над ворогом.

Наостанок гості оглянули техніку та зброю, якою оснащені підрозділи ССО.

Останні новини