Бердичів

міська рада

«З Різдвом ми вітаємо щиро, бажаємо білих Вам крил…»: Сергій Орлюк приймав щедрувальників із педагогічного коледжу

1-3

Вони довго мандрували, щедрували та співали і ось потрапили до робочої оселі міського голови Бердичева – студенти відділення музичного мистецтва Бердичівського педагогічного фахового коледжу. Дзвінко й голосисто привітали Сергія Орлюка з Різдвом Христовим та Старим новим роком.

Щедрівки – то незмінно безліч щирих побажань: у ці святкові дні щедрувальники та їхня керівниця Ольга Яблонська зичили очільнику бердичівської громади білих крил, віри, розуміння й любові. Аби здоров’я було міцне й муза щоби незмінно перебувала поруч, аби Господь дарував натхнення у роботі та радість у коханні, щоби ніколи не здолали біди, завжди було місце для добрих див і щоби так само щиро любив свою громаду та Україну.

Господар, як і має бути, обдарував гостей та подякував за відвідини. Він щиро радий бачити посмішки на юних обличчях, чути прекрасні голоси та відчувати тепло від сяйва очей, зізнався Сергій Орлюк. Насправді, кожне побажання від щедрувальників – дуже цінне й важливе. І для нього, як для міського голови, і для бердичівської громади, і для всієї України. Так, зараз люди переживають непрості часи, але Сергій Орлюк не сумнівається, що, зрештою, все в українців буде добре. Хоча би тому, що мають вони ось таку славну молодь, за якою – майбутнє.