Бердичів

міська рада

Відбулося засідання виконавчого комітету

IMG_20220127_100435

Перше у новому році засідання провели члени виконавчого комітету. На їхній розгляд було винесено майже 30 проєктів рішень, що стосувалися різних сфер життєдіяльності бердичівської громади. Одним із таких виступив проєкт, що стосувався встановлення тарифів на послуги з вивезення рідких побутових відходів. Було внесено зміни до рішення виконавчого комітету, пов’язаного зі списками для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування.

Члени виконкому затвердили Порядок розрахунків за спожиту теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії споживачами КП «Бердичівтеплоенерго». Ряд проєктів стосувався комісій, що діють при виконкомі: так, зокрема, зазнав змін посадовий склад комісії громади з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім того, було затверджено склад комісії з обстеження пам’яток культурної спадщини та конкурсної комісії з визначення аптечних та стоматологічних установ (або лікувально-профілактичних закладів), що надаватимуть відповідні пільги та послуги постраждалим від аварії на ЧАЕС.

З-поміж іншого, члени виконавчого комітету затвердили проєкт рішення про відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. А також розглянули низку проєктів, пов’язаних зі сферами містобудування та захисту прав дітей.