Бердичів

міська рада

ХХІ Відкритий чемпіонат міста з футзалу стартував у Бердичеві

IMG_20220115_140836_result-1

У Палаці Спорту урочисто стартував ХХІ Відкритий чемпіонат м. Бердичева з футзалу, присвячений 78-й річниці визволення міста від нацистських окупантів. Першість проводитиметься за підтримки міського голови Сергія Орлюка та народного депутата України Богдана Кицака, свою участь у ній підтвердили 16 команд. Половина з них виборюватиме звання переможниці у рамках Першої ліги, друга вісімка складатиме Вищу лігу.

Сергій Орлюк та Богдан Кицак завітали на відкриття з новорічно-різдвяними подарунками: кожна команда отримала по футбольному м’ячу. Попереду – відповідальні матчі, в яких кожен з гравців захищатиме честь своєї команди, зазначив у виступі міський голова. Втім, на думку Сергія Орлюка, переможених у цій першості не буде за визначенням: хтось стане переможцем та призером і всі без виключення збагатяться безцінним досвідом.

Багатого на емоції та на яскраві моменти футбольного дійства побажав учасникам чемпіонату Богдан Кицак. Гравці, сподівається, викладуться на повну, покажуть гарні результати, отримавши при цьому задоволення і подарувавши задоволення глядачам.    

Ігри проходитимуть по суботах-неділях у два кола: перше планується завершити 29 січня, фінальні двобої мають відбутися 20 лютого. Організатори звертають увагу: на виконання вимог карантину на вболівальницькі трибуни допускатимуть лише при наявності сертифікатів про повну вакцинацію.