Бердичів

міська рада

Бердичівлянка Ольга Дзюрбей презентувала свою першу поетичну збірку

1644518810579~2

“Голос кохання” – перша збірка поезій заслуженої майстрині народної творчості України, лауреатки обласної літературно-мистецької премії ім. Лесі Українки, члена міської Спілки вільних художників і народних майстрів, художниці Ольги Дзюрбей. Книгу талановита бердичівлянка презентувала 10 лютого у міській Публічній бібліотеці в рамках проєкту “Вуличний університет”.

З літературним дебютом авторку привітали заступниця міського голови Олена Петрівська, начальниця відділу культури Валентина Кузьменко, місцеві діячі культури, митці, педагоги та бібліотекарі.

Творити словом вона почала лише кілька років тому, зізнається Ольга Дзюрбей. Нині ж зуміла поєднати у своїй збірці обидва мистецтва – поетичне і образотворче. Усі зображення у книзі – графічні ілюстрації та репродукція картини на палітурці – належать перу художниці.

Слухачі “Вуличного університету” переконані, що жінка і надалі тішитиме земляків своїми різнобічними творами, адже у її найближчих планах – робота над прозою.

Наступного дня після презентації Ольга Дзюрбей вручила примірники “Голосу кохання” міському голові Сергію Орлюку та його першому заступнику Артему Азізову. Очільники громади високо оцінили творчість бердичівлянки та побажали їй натхнення і подальших здобутків у царині мистецтва.

Останні новини