Бердичів

міська рада

Відбулося засідання виконавчого комітету

IMG_20220210_164722

Двадцять проєктів рішень розглянули та ухвалили на засіданні виконавчого комітету Бердичівської міської ради у четвер, 10 лютого.

Насамперед члени виконкому заслухали доповідь начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктора Рябушка про стан захисних споруд на території громади та підтримали відповідний проєкт рішення. Ним зобов’язали балансоутримувачів та суб’єктів господарювання дотримуватися правил експлуатації захисних споруд та забезпечувати їх належний догляд.

Чимало питань стосувалося захисту дитячих прав. Малолітній особі члени виконкому надали статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та дозволили тимчасово влаштувати її у державний дитячий заклад. Проголосували за припинення опіки у зв’язку зі смертю опікунки і призначення дитині-сироті нового опікуна, підтримали рішення про визначення способів участі батька у вихованні.

Розглядали на засіданні і транспортні питання. Було затверджено тимчасові умови конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, які стосуються маршруту № 9 та одного графіку маршруту №1. Окремим рішенням присутні підтримали створення тимчасового конкурсного комітету, що складатиметься з членів виконкому та представників громадськості.

Також виконавчий комітет затвердив акти комісії з обстеження зелених насаджень, погодив безоплатну передачу нерухомого майна та об’єктів комунальної власності, вилучених з господарського відання, на баланс управління економічного розвитку та достроково припинив договори оренди приміщень по Житомирській, 5 і Вінницькій, 25 на підставі звернень орендарів.