Бердичів

міська рада

Засідання виконавчого комітету

Placeholders_1

­­­10  лютого  2022 року о 16.30 год. в актовій залі  приміщення виконкому (пл. Центральна,1, ІІ поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

На розгляд виносяться наступні проекти рішень виконавчого комітету:

  1. Про стан збереження та розвитку фонду захисних споруд цивільного захисту Бердичівської міської територіальної громади.
  2.  Про затвердження тимчасових умов конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в Бердичівській міській територіальній громаді.
  3. Про створення тимчасового конкурсного комітету для проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.
  4. Про надання дозволу на укладення договорів щодо нерухомого майна, право власності та право користування яким мають діти.
  5. Про припинення опіки над дитиною-сиротою.
  6. Про дострокове припинення договору оренди нежитлового приміщення.
  7. Про дострокове припинення договору оренди нежитлового приміщення.
  8. Про продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Бердичівської міської територіальної громади.
  9. Про надання дозволу на продовження терміну дії договорів оренди комунального майна Бердичівської міської територіальної громади.
  10.  Про надання дозволу на встановлення обладнання дитячого майданчика та взяття його на баланс для подальшого утримання.
  11. Про затвердження актів комісії з обстеження зелених насаджень.
  12.  Про визначення способів участі батька у вихованні дитини.
  13.  Про надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки від імені недієздатної особи.
  14.  Про безоплатну передачу об’єктів комунальної власності, вилучених з господарського відання.
  15. Про безоплатну передачу нерухомого майна комунальної власності Бердичівської міської територіальної громади.
  16.  Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердичівської міської ради від 26.06.2012 №337 «Про передачу в господарське відання об’єктів комунальної власності».
  17. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та влаштування в державний дитячий заклад.
  18.  Про встановлення опіки та призначення опікуна.
  19.  Про затвердження плану проведення перевірок Бердичівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки стану ведення військового обліку на території міської територіальної громади та плану звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій міської територіальної громади з обліковими даними районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022 рік.

 Загальний відділ