Бердичів

міська рада

Засідання виконавчого комітету

Placeholders_1

­­­25  лютого  2022 року о 10 год. в актовій залі приміщення виконкому (пл. Центральна,1, ІІ поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

На розгляд виносяться наступні проекти рішень виконавчого комітету:

  1. Про затвердження Положення про офіційний сайт Бердичівської міської ради та порядок оприлюднення інформації.
  2. Про затвердження складу робочої групи з питань забезпечення своєчасності сплати податків та зборів до бюджету Бердичівської міської територіальної громади.
  3. Про проведення місячника благоустрою та санітарії на території Бердичівської міської територіальної громади.
  4. Про встановлення коригованих тарифів на теплову енергію для ТОВ «РЕН ЕНЕРДЖІ».
  5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.07.2021 №175 «Про утворення комісії для формування пропозицій напрямів та об’єктів спрямування субвенції з державного бюджету для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».
  6. Про затвердження протоколу комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2022 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  7. Про затвердження протоколу засідання комісії та надання адресної грошової допомоги громадянам Бердичівської міської територіальної громади.
  8. Про затвердження списку спортсменів, яким призначено стипендії у І півріччі 2022 року.
  9. Про стан ведення військового обліку на території Бердичівської міської територіальної громади за 2021 рік та пропозиції щодо його поліпшення у 2022 році.
  10.  Про внесення змін до договору оренди нежитлового приміщення.
  11.  Про заходи щодо забезпечення призову на строкову військову службу громадян України 1995-2004 років народження у квітні-червні та жовтні-грудні 2022 року.
  12.  Про затвердження плану організаційно-технічних заходів щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства.
  13.  Про передачу матеріальних цінностей.
  14.  Про передачу обладнання дитячих та спортивних майданчиків з балансу МК ВЖРЕП №7 на баланс МКП «Бердичівкомунсервіс».
  15.  Про передачу обладнання для складування побутових відходів (контейнерів).

 Загальний відділ