Бердичів

міська рада

На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних обмежень

COVID-Zhytomyrchshyna

Станом на 16 лютого (за минулу добу 15 лютого) фахівцями територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області проведено28 позапланових  заходів державного нагляду (контролю), під час яких порушення виявлені на 7 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 6, салонах краси – 1). За результатами перевірок  направлено 3 листи з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, видано 2 приписискладено 4 протоколи про адмінправопорушення.

Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 33 перевірки суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлені на 9 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 6, непродовольчими товарами – 3). За результатами перевірок направлено 7 листів з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, видано 1 приписскладено 2 протоколи про адмінправопорушення.

З 20 січня Житомирська область перейшла  до «помаранчевого» рівня епіднебезпеки через перевищення коефіцієнту виявлення випадків інфікування.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки  не містить додаткових обмежень та визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони.

За інформацією Житомирської ОДА