Бердичів

міська рада

Постійні депутатські комісії завершили свою роботу

IMG_20220207_142313

Постійні депутатські комісії, котрі передують проведенню чергового сесійного засідання, закінчили свою роботу. Так, 2-го лютого відбулося засідання комісії з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою (заступник голови – Денис Моцний), 3-го – з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (голова – Юрій Ніколаєнко), 4-го – з питань земельних відносин, будівництва та архітектури (голова – Олег Пасічник) і з гуманітарних питань (голова – Павло Гайдаманчук), а 7-го – з питань регламенту, правопорядку, депутатської етики, антикорупційної та інформаційної політики (голова – Віталій Березовенко).

Попри підвищення рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію у регіоні, на засіданнях чотирьох із п’яти постійних депутатських комісій було зібрано кворум. Це дозволило народним обранцям не лише обговорити порядок денний майбутньої сесії, а й проголосувати за винесення на її розгляд кожного окремого проєкту рішення. Члени ще однієї комісії у зв’язку із відсутністю кворуму не голосували, однак ознайомилися із переліком сесійних питань та заслухали доповідачів.

Чергова 19-та сесія Бердичівської міської ради відбудеться 10 лютого о 10:00. Депутати розглядатимуть понад три десятки важливих питань, з-поміж яких – затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2022–2025 рр., безоплатна передача основних засобів з балансу МКВЖРЕП № 7 на баланс інших міських комунальних підприємств, затвердження мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. м. загальної площі нерухомого майна фізичних осіб.

Окрім того, на сесійному засіданні депутати вноситимуть зміни до бюджету територіальної громади, міської цільової програми розвитку освіти та кількох попередніх рішень міськради, розглядатимуть нову редакцію Комплексної програми розробки містобудівної документації та ухвалюватимуть низку земельних питань.