Бердичів

міська рада

Школярі Бердичівської міської територіальної громади повертаються за парти (ОНОВЛЕНО)

IMG_20211029_095852-scaled

З 14 лютого учні 1-11 класів та вихованці позашкільних закладів освіти Бердичівської міської територіальної громади поновлюють очне навчання.

При цьому слід не забувати: обов’язковою умовою залишається дотримання карантинних заходів та протиепідемічних вимог, встановлених Урядом для “помаранчевої” зони. Вірус нікуди не зник, а тому треба і надалі дотримуватись заходів безпеки : носити маски, мити руки, уникати скупчень, не відвідувати школу при ознаках захворювання на ГРВІ тощо.
Якщо у класі з’явиться хоча б один хворий на коронавірус учень, такий клас знову буде переведено на дистанційну форму навчання. За умови відсутності у класах 20 % учнів, хворих на грип чи ГРВІ, директори вимушені будуть застосувати у таких класах дистанційне навчання. А якщо таких класів у школі буде більше 50 відсотків, то очне навчання буде припинено для всієї школи.

Нагадаємо, що бердичівські школярі протягом двох останніх тижнів навчалися у дистанційному режимі через погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні.

Останні новини