Бердичів

міська рада

Інтерактивна карта захисних споруд та підвальних приміщень у Бердичеві. Сергій Орлюк перевірив стан місцевих укриттів.

1

Триває перевірка стану захисних споруд, розташованих на території бердичівської громади. Нагадаємо: згідно розпорядження Бердичівського міського голови, цією перевіркою займається спеціально створена комісія. Днями готовність захисних споруд і підвальних приміщень до надзвичайних ситуацій проконтролювали особисто Сергій Орлюк та депутат міської ради Юрій Ніколаєнко.

Так вони побували у протирадіаційному укритті, розташованому у Центральному універмазі та в одному з підвальних приміщень, що на вул. Вінницькій. Стан ПРУ в універмазі – задовільний, констатував міський голова: всередині прибрано, діє електропостачання, людям є де присісти. Все необхідне можна дізнатися з облаштованих інформаційних табличок.

У підвалі на Вінницькій нині розташовано магазин. У разі необхідності приміщення можна буде використати як укриття: там працюють вентиляція і санвузол, облаштовано відповідні комунікації.  

За потреби можна буде скористатися і підвалом багатоповерхівки, що на вул. Низгірецькій.

УВАГА! За розпорядженням міського голови та, враховуючи звернення громадян, фахівцями Бердичівської міської ради було розроблено інтерактивну карту з захисними спорудами та підвальними приміщеннями, розташованими на території бердичівської громади.

Ознайомитися з картою можна, пройшовши за посиланням:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1Z3weU8l_k6vkgSrOuIK1XZedW8Aes84C&ll=49.91724956929411%2C28.58461049489133&z=15