Бердичів

міська рада

Обороняючи Київ, геройськи загинув 29-річний бердичівлянин Дмитро Тичний

Вічна-память2-3

Наближаючи переможний мир в Україні та рятуючи людство від збожеволілої, озвірілої росії, гинуть наші співвітчизники, наші земляки, наші близькі, друзі, знайомі. Обороняючи Київ, геройськи загинув 29-річний бердичівлянин Дмитро Тичний.

Дмитро народився й виріс у Бердичеві. Навчався в 11-й школі, потім вступив до ПТУ № 4. Відслуживши у Збройних Силах України, повернувся до рідного міста, до матері з батьком. Маючи золоті руки та гарну робочу спеціальність, без діла не сидів – не звик.

У 2015-му році Дмитра Тичного мобілізували: він став бійцем 26-ї артилерійської бригади. Далі – знову мирне життя, що його перервала повномасштабна війна з росією. Дмитро разом зі своїми побратимами не давав ворогові оволодіти столицею. На жаль, живим повернутися додому йому не судилося…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та вся громада висловлюють щирі співчуття батькам, рідним та близьким славного земляка. Бердичів та Україна не забудуть, помстяться і переможуть!