Бердичів

міська рада

У Всеукраїнський день футболу у Бердичеві грала між собою еліта України

IMG_20220429_150405-2

Всеукраїнський день футболу у Бердичеві відзначили по-особливому: між собою зустрілася еліта України. На Центральному стадіоні відбулася товариська гра між збірною 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича та ротою охорони Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Головних героїв матчу привітали організатори заходу– Бердичівський міський голова, керівництво міської Асоціації футболу та ФК «Бердичів», а також тренерсько-викладацький склад ДЮСШ м. Бердичева та місцевого ліцею-інтернату спортивного профілю. З нагоди свята команди отримали заохочувальні призи та «святково-футбольні» конверти. Без подарунків не залишили і наставників юних футболістів, і арбітрів зустрічі.

Коли йде війна, дуже важливо не носити її весь час у собі, а робити іноді спроби хоч трохи відволіктися. На думку, Сергія Орлюка цього дня склалося все так, як потрібно, і чоловіки отримали чудову нагоду віддатися абсолютно мирній справі, справі, яка їм до душі, а разом із тим отримали змогу відчути серцем, заради чого, власне, вони воюють. Заради того, аби в Україні було ось так само тихо, затишно, аби на стадіоні грали у футбол чи відбувалися змагання з якихось інших видів спорту, аби глядачі отримували море емоцій на трибунах… Ну і, звісно, Перемога – головна тема українського сьогодення, і одна з головних – на цьому матчі. І до перемог в обох випадках, переконаний Сергій Орлюк, має привести одне – Єднання. А наступного року, вірить міський голова, на Центральному вони зберуться знову. І не дві команди, а, як мінімум, з десяток.

Нині про це знає вже мало не весь світ: до перемоги українські вояки ідуть вперто й завзято. У випадку з цією зустріччю, хлопців не зупинило ані велике «професійне» поле, ані доволі пристойний час, що його мали відіграти. В атаки йшли до самого фінального свистка. По-іншому бо не вміють. Закінчилася зустріч із рахунком 2:0: перемогли дещо більш наближені до футболу представники РТЦКтаСП. Авторами голів стали Олег Подільник та Роман Бальчос.

Останні новини