Бердичів

міська рада

Шанованих за віком і громадою бердичівлян привітав із прийдешнім Великоднем Сергій Орлюк

1-2

Свого часу кожен із цих людей віддав частину себе задля того, аби Бердичів був містом, в якому хотілося б і моглося жити достойно. Кожен жив і працював на розбудову. На те, аби тут народжували і народжувалися, аби була робота і був достаток, аби навколо було затишно й мило для ока і для душі. Задля цього вони лікували, навчали, творили, керували містом, захищали Вітчизну, охороняли громадський порядок тощо. Жили й працювали на Життя. І навряд чи думали, що стануть свідками війни. Війни справжньої – проти жорстокого, безпринципного, цинічного ворога.

Жоден із цих людей не сумнівається, що Україна переможе у цій важкій кровопролитній битві. Вірять бо у силу, міць та відданість її синів та доньок, вірять у силу та міць українських традицій, у Господню ласку і допомогу. Всевишній із самого початку був, є і залишатиметься найголовнішим союзником українського війська, вважають. Він уже довів, що добро сильніше за зло, правда – за брехню, а життя – за смерть. А значить Україна переможе.

Такими думками ділилися між собою Сергій Орлюк та славна когорта Почесних бердичівлян та учасників 2-ї Світової, котру міський голова привітав із прийдешнім світлим Великоднем. Віримо у Господа, у своє військо та свій народ – і все буде Україна!