Бердичів

міська рада

2,4 млн грн від Мінсоцполітики на транспортування гуманітарних вантажів отримав бердичівський БФ “Оберіг 26”

03

15.03.2022 розпочала роботу Комісія з питань розподілу коштів для надання допомоги в умовах воєнного стану, яка утворена Мінсоцполітики, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 220 «Питання надання гуманітарної та іншої допомоги цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні». Про це інформує Урядовий портал.

Комісія розподіляє кошти, які надійшли на гуманітарний рахунок, відкритий Національним банком України Мінсоцполітики для допомоги постраждалим від воєнних дій, внутрішньо переміщеним особам та людям з вразливих категорій в найбільш постраждалих регіонах.

На розгляд Комісії надійшло 30 пропозицій щодо виділення коштів громадським та благодійним організаціям, санаторіям, фізичним особам-підприємцям, територіальному центру соціального обслуговування, селищним радам, реабілітаційному центру.

Проведено 5 засідань Комісії та розглянуто 26 пропозицій щодо надання допомоги постраждалому цивільному населенню.

Прийнято рішення щодо виділення коштів 22 одержувачам на загальну суму 40,1 мільйона гривень.

2,4 млн. грн. отримала БО “Бердичівський благодійний фонд “Оберіг 26”. Призначення – транспортування гуманітарних вантажів. Допомогою буде охоплено близько 30 тис. осіб.

За інформацією Урядового порталу

Останні новини