Бердичів

міська рада

Відбувся конкурс на перевезення громадським транспортом на двох міських маршрутах

DSC_0823-2

Відбувся конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах № 1-А «Залізничний вокзал – пл. Седлецька» (1 графік) та № 9 «Міська лікарня- Комбікормовий завод» (3 графіки).  У ньому взяв участь єдиний претендент  ФОП Грель Ігор Григорович. Минулого року даний перевізник уже працював на міських маршрутах за тимчасовим договором. Представлену ним на конкурс документацію перевірили працівники управління економічного розвитку Бердичівської міськради та направили до Укртрансбезпеки відомості про транспортні засоби.

Конкурс пройшов з дотриманням вимог законодавства. Під час закритого засідання, без присутності конкурсанта, комітет розглянув інформацію, надану працівниками відповідних органів про огляд технічного стану автобусів та їх зберігання, відповідність запропонованих перевізником-претендентом транспортних засобів технічним вимогам, наявність ДТП, скоєних з вини водія перевізника-претендента, доведених у суді, які сталися впродовж року.

В результаті закритого голосування конкурсна комісія прийняла рішення надати право на перевезення пасажирів на зазначених маршрутах ФОП Грелю Ігорю Григоровичу. Перевізника попередили про дотримання умов договору, серед яких обов‘язкове обладнання усіх чотирьох мікроавтобусів системами GPS-моніторингу, за допомоги яких відслідковуються графіки, і ці системи мають працювати. Враховуючи, що випуск усіх транспортних засобів, на яких будуть здійснюватися перевезення, відбувся понад 5 років тому, договір укладено на один рік або до зміни маршрутної мережі.

Останні новини