Бердичів

міська рада

Більша частина проєктів рішень, винесених на сесію міської ради, стосувалася звітів про виконання місцевих програм

DSC_0292-1

38 проєктів рішень, понад 20 з яких стосувалися затвердження звітів про виконання місцевих програм – так виглядав Порядок денний 2-го пленарного засідання 23 сесії Бердичівської міської ради.

Першими – щодо профілактики злочинності у громаді – відзвітували начальник місцевого відділу поліції Олег Мельничук та керівник Бердичівської окружної прокуратури Віталій Шпак. Щодо інших звітів, то з усіма тенденціями й цифрами у різних сферах життєдіяльності громади народні обранці мали змогу ознайомитися на засіданнях постійних депутатських комісій – на самій сесії пропозицій та зауважень не звучало, тож залишалося лише проголосувати. Що депутати, власне, і зробили.

Решта питань майже вся складалася з внесення змін до попередніх рішень міської ради. Так, зокрема, змін зазнала Програма розвитку ЖКГ та благоустрою бердичівської громади на 2022-24 рр., комплексна цільова програма розвитку галузі культури на 2020-2022 роки, а також цільова програма розвитку місцевої освіти на 2020-2022 рр.  

На сесії також затвердили перелік об’єктів оренди комунальної власності громади та Положення про управління сім’ї та соціального захисту населення, його відділів і підрозділів.

Останні новини