Бердичів

міська рада

Вітання міського голови Сергія Орлюка з Днем Конституції України

День-Конституції_2-1

Шановні мешканці бердичівської громади!

Сьогодні ми відзначаємо одне з найважливіших свят нашої держави – День Конституції України. Прийнятий 26 років тому Основний Закон став фундаментом для розбудови соборності та утвердження демократії в Україні, яка обрала шлях незалежного розвитку. Саме за незалежність, соборність та суверенність, за вибір європейських цінностей – верховенства права, рівності людей, цінності життя і здоров‘я, честі і гідності кожного, які гарантує українська Конституція, сьогодні кращі сини і доньки нашої країни звитяжно борються на усіх фронтах великої битви з московією. Адже захист держави є головним обов‘язком кожного громадянина, що також прописано у Конституції.

Неухильне дотримання усіх без винятку обов‘язків та забезпечення усіх прав, що зазначені у 161-й статті Основного Закону країни, є запорукою розвитку та процвітання рідної України, нашого з вами суспільства, нашої громади.

З нагоди Дня Конституції України хочу побажати вам, шановні земляки, єдності й сумління у дотриманні своїх конституційних прав та обов‘язків. Бо у такий непростий час це особливо важливо для досягнення спільної мети – перемоги у боротьбі за волю, незалежність та суверенітет України.

Я хочу побажати вам упевненості у завтрашньому дні і у тому, що державні інституції попри складнощі воєнного стану зроблять усе, аби ваші права – права кожного громадянина – були захищеними, а ті, хто порушив їх, понесли справедливе покарання. Щиро вірю у щасливе майбутнє України, в якій пануватимуть мир, добробут та порядок, а кожен вільний громадянин матиме можливості для праці, творчості, самореалізації та гідного життя.

З повагою – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК