Бердичів

міська рада

Незахищені родини з дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки, можуть скористатися програмою грошової допомоги від ЮНІСЕФ «Спільно»

Спільно_заставка-1

Управління сім‘ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради інформує населення Бердичівської міської територіальної громади про можливість отримати грошову допомогу від ЮНІСЕФ «Спільно». Це додаткова підтримка для українських сімей, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

Протягом першої фази програми ЮНІСЕФ «Спільно» допомагає родинам, які належать до однієї з двох категорій:

-мають троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років на момент подачі заявки;

– мають двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю.

Прийомні батьки або батьки-вихователі також можуть подати заявку на отримання допомоги, якщо відповідають чинним критеріям.

У майбутньому перелік вимог до учасників може бути змінений, а перелік категорій – розширений. Сума грошової допомоги на місяць складає 2200 грн. на кожного члена сім‘ї, але не більше  як на п‘ять осіб.

Якщо ваша родина належить до однієї з указаних категорій і ви відчуваєте потребу в допомозі, вам необхідно зареєструватись за посиланням https://register.unicef.org/uk-ua/register/partner/

Для оформлення заявки на грошову допомогу потрібні фото підтверджуючих документів:

  1. Ідентифікаційні коди батьків та дітей, яким уже виповнилося 18 років.
  2. Паспорти батьків.
  3. 3Свідоцтва про народження дітей.
  4. Довідка про інвалідність дитини, якщо дитина з інвалідністю.
  5. Банківський рахунок. На який буде здійснена виплата ( номер рахунку в форматі ІВАN, 29 символів можна отримати через інтернет-банкінг, банкомат ( на квитанції), звернувшись до спеціаліста банку.

Більш детальну інформацію про категорії отримувачів допомоги, умови участі у програмі та порядок реєстрації родин в програмі можна отримати за посиланням http://www.unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers .

Також за інформацією та для консультації можна звернутись до управління сім‘ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради за адресою: м. Бердичів, вул.. Європейська, 83, каб. 4 з понеділка по п‘ятницю з 8.00 до 17.00 год. (обідня перерва – 12.00 до 13.00 год.) або за телефоном (04143) 4-12-17.

Останні новини