Бердичів

міська рада

Міський голова вітає бердичівську громаду зі святом Останнього дзвоника

Останній-дзвоник-9

Шановні учні, вчителі, батьки!

Сьогодні у вас важливий день – завершення навчального року. Для усіх він видався дуже непростим: спочатку пандемія змусила залишити шкільні аудиторії, а з початком війни значна частина родин покинула свої домівки. Тож закінчувати навчальний рік багатьом довелося в нових умовах, далеко від рідного міста і навіть за кордоном. Та як би там не було, але усі гарно попрацювали, аби діти отримали якісні знання, уміння та навички.

Я щиро вітаю усіх вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує не лише завершення напруженого періоду навчання, але й символізує початок радісної пори – пори літа, сонця, відпочинку та розваг.

Для випускників настала дуже відповідальна та хвилююча пора  пошуку й вибору життєвої стежки. Мрійте і дійте! Не бійтеся нового, прагніть до кращого, продовжуйте вчитися завжди і не лише у студентських аудиторіях. Життя – то суцільна школа, яка постійно посилає нам уроки людяності, честі, справедливості, відваги і мужності, які кожен повинен засвоїти. Я  бажаю вам рівної і світлової життєвої дороги, куди б не закинуло вас життя!

Батькам зичу терпіння і розуміння своїх дітей. Лише ваша підтримка та беззастережна любов дає їм крила!

Я дякую педагогам, які самовіддано трудилися упродовж навчального року, аби попри обставини та відстані засіяні ними зерна знань обов‘язково дали свої щедрі плоди. Силою вашого розуму та теплом сердець твориться майбутнє країни.

Зі святом! Нехай це літо буде спокійним і безпечним для кожного з вас! І щоби новий навчальний рік ми зустріли під мирним небом вільної та непереможної України!

З повагою – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК