Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк вітає громаду з Днем захисту дітей та Днем батьків

Орлюк_День-захисту-дітей

У перший день літа – 1-го червня –  у світі відзначається День захисту дітей та День батьків. Діти – майбутнє родини, майбутнє нації, країни та цілої планети. Це від сьогоднішніх малюків та школярів залежатиме, як житиме людство далі: у мирі, розвитку, процвітанні чи у війнах та розрусі. Яким буде майбутнє нашого міста, нашої громади, залежить від кожного, хто виховує дітей, навчає, лікує, розвиває вже сьогодні – і в першу чергу, від батьків. Бо саме вони  передають своїм нащадкам не лише ДНК, а забезпечують умови для безпечного життя, здоров‘я, розвитку. У цьому їм мають допомогти влада й суспільство, спільний обов‘язок яких  – зростити покоління здорових, розумних, люблячих свою країну, щасливих людей.

У цей важкий час, коли Україна бореться за своє існування як держави, за життя, за волю та незалежність, коли тисячі наймолодших жителів країни змушені були покинути свої домівки, а багато дітей втратили батьків, важко говорити про безтурботність дитинства.

Звертаюся до вас, наймолодші жителі бердичівської громади! Ми, дорослі, робимо усе, аби вибороти та створити для вас світ без жорстокості, болю та насильства. Навчайтеся, розвивайтеся, творіть, будьте добрими і чесними, станьте гідними громадянами нашої держави. Нехай у вашому житті не буде сліз, а ваші посмішки осяюють усю планету і роблять її кращою.

А батькам у цей день бажаю, перш за все, любові, яка дає впевненість і сили кожній дитині. Бажаю мудрості, терпіння, Господньої ласки і миру в Україні та у цілому світі!

Із повагою – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК