Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк привітав фермерів бердичівської громади з професійним святом

1-15

У пору, коли українська земля квітує буйним цвітом, а поля та сади вже радують врожаями, своє свято відзначають фермери. Це невтомні трударі, аграрії нової доби, вірні сини і доньки рідної землі, якій кожен з них віддає усі свої сили: фізичні і душевні. Більшість з них народилися і виросли у селі, тому з дитинства знають, як народжується хліб, чого варта склянка молока і скільки треба докласти зусиль, аби щось виросло на полі, у стайні, вівчарні, курнику чи корівнику.

Любов до землі, велике працелюбство, уміння об‘єднати людей довкола своєї ідеї, знання з різних галузей, природній хист до підприємництва, стресостійкість та фізична витривалість – це те, з чого складається український фермер.

Все це відзначив Бердичівський міський голова, вітаючи фермерів громади з їхнім професійним святом. Сергій Орлюк та староста сіл Скраглівка й Підгородне Ольга Мельник побували на кількох господарствах – «Віктор Д», ТОВ «КАРОЛЯ» та на приватному підприємстві «Тамерлан». Працюють там сумлінно й професіонально, відповідально ставлячись до своєї справи. За що й отримали Подяки Бердичівської міської ради – агроном «Віктор Д» Микола Безсмертний, тракторист «КАРОЛЯ» Олександр Яценко та керівник «Тамерлану» Антон Ольшанський.

Сергій Орлюк висловлює щиру подяку й вдячність усім причетним до нелегкої фермерської справи. Їхня праця, підкреслює, була, є  й залишатиметься запорукою розвитку економіки громади, адже вони створюють робочі місця, формують бюджет, підтримують сільськогосподарські традиції регіону, а у важкі для України часи війни – українських воїнів.

Міський голова зичить фермерам миру, високих врожаїв, здорового поголів‘я, надійної техніки та вдалої погоди. Нехай завжди буде міцне здоров‘я, не полишає завзяття, а результати праці викликають гордість та приносять прибутки. Мирного неба вам, винуватці свята, добробуту та розвитку вашим підприємствам на благо своїх родин, бердичівської громади та всієї України.