Бердичів

міська рада

Товариський міні-футбольний турнір з нагоди Дня Конституції відіграли військові

IMG_20220628_112731-1

Захисники України виступили ініціаторами та головними дійовими особами у Товариському міні-футбольному турнірі, що було вирішено провести з нагоди Дня Конституції України. Участь в іграх взяли дві команди-представниці 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича, команда роти охорони Бердичівського РТЦК та СП та представники батальйону ТРО.   

Усіх їх з Днем Конституції та з гарним футбольним дійством привітав Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. Перед тим, як опинитися перед Захисниками України, зазначив, він відвідав Центр Жінки та поклав квіти до пам’ятних знаків. Поспілкувався зі щасливими молодими матерями й татусями, вручив подарунки наймолодшим мешканцям бердичівської громади – саме заради їхнього життя б’ється з ворогом нині наше військо. Вшанував пам’ять тих, без кого Україна не була б незалежною державою.

Сергій Орлюк сердечно подякував військовим – за стійкість, за мужність, відданість, професіоналізм, звитягу, за те, що знайшли час і можливість хоч на годину-другу поринути у мирний футбол. Побажав, аби вкотре відчули, що поєднані справою захисту Батьківщини, спортом, Бердичевом, Україною.

Програвати наші хлопці не люблять… Це було помітно на полі, на якому учасники ігор влаштували справжні міні-футбольні двобої. Статус товариського зобов’язує діяти на турнірі толерантно і так, аби поменше «жовтих» карток, але аж ніяк не зобов’язує прагнути поступитися перемогою. За результатами ігор, дві команди гармашів зійшлися між собою у зустрічі за ІІІ місце – закінчилася вона з рахунком 7:4. У фіналі ж футбольні стосунки з’ясовували між собою територіальні оборонці та рота охорони місцевого РТЦК та СП. Охорона на полі виявилася надійнішою й сильнішою, вирвавши у суперника «сухі» 2:0. Окрім нагородження Кубками й Грамотами, організатори відзначили також кращого голкіпера та гравця турніру.  

Останні новини