Бердичів

міська рада

Юні спортсмени Бердичева отримали корисні подарунки від ЮНІСЕФ

DSC_0652-1

Що може бути кращим для дітей у день свята, як не подарунки? Юні спортсмени Бердичева у День захисту дітей отримали їх величезну кількість. А разом з тим – море позитиву та захоплення, адже подарунки дуже потрібні й корисні: м‘ячі футбольні, волейбольні та баскетбольні, сітки, спортивні манішки, інвентар для фітнесу, інші необхідні  речі для занять активними видами спорту, а також шахи для спорту інтелектуального. Усе це спортивне «добро» – частина благодійної допомоги Бердичеву від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що стала результатом тісної співпраці фонду, керівництва обласної державної адміністрації та місцевої влади.

Передача подарунків виступила справжньою подією для спортсменів та наставників ДЮСШ м. Бердичева, міського центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх», міського плавального басейну.

На центральному стадіоні міста з вітальним словом до присутніх і, в першу чергу, до дітей звернувся міський голова. Сергій Орлюк відзначив, що юне покоління – це майбутні захисники України. Сьогодні слово «захист»  – це і про права та свободи дітей, і про захист держави. Тому діти повинні зростати сильними та витривалими, щоб у майбутньому стати гідними оборонцями своєї держави, справжніми українцями-патріотами.  Інвентар, подарований ЮНІСЕФ, допоможе наставникам проводити тренування та змагання більш якісно, більш ефективно. А це, в свою чергу, сприятиме  досягненню гарних результатів та перемог на змаганнях різних рівнів.